Sider

torsdag den 14. oktober 2010

Ny kur - ny plan!

Well well well.. Så tager man ind til sin 3. kur og tror alt bare er den samme rutine - den gode, gamle, kedelige ABVD-kur.. Men ikke denne gang - i dag hed kuren COP i stedet. Egentlig er det en røv irriterende kur der betyder jeg hverken må spise ost, bananer eller drikke alkohol og at jeg skal tage en helvedes masse fucking piller!!

Hver anden serie (1 serie = 2 kure) vil nu være COP i stedet for ABVD. Der er nogle små bonusser ved det. COP behandlingerne er kun med en enkelt uges mellemrum, dvs. jeg har fået COP i dag og skal have det igen torsdag i næste uge. Derved får jeg 3 uger fra slutningen af en COP-serie til starten af en ABVD-serie.

Grunden til at der er blevet ændret i min behandling er at man på PET/CT-scanningen kunne se, at mine kræftknuder lå lige op af hinanden. Derfor betragter man dem ikke som individuelle knuder, men som én stor knude. Det betyder at min behandlingen ikke længere udelukkende vil bestå af kemoterapi, men at jeg som afslutning på behandlingen skal have 20 strålebehandlinger. Da knuden ligger i brystet, er det uundgåeligt at mine lunger bliver ramt af en mindre mængde af denne stråling, derfor bliver hver anden behandlingsserie COP, som skåner lungerne mere end ABVD-kuren.

Havde håbet jeg kunne undgå at få strålebehandling, men når de mener det er nødvendigt så er det jo det der skal til. Et eller andet sted vil det også være godt nok med strålebehandlingerne som en afslutning. Behandlingerne falder nemlig 20 dage i træk, og derved kan man nemt tælle at om så og så mange dage er jeg færdig. Det betyder dog også at min behandlingsperiode er blevet udvidet. Jeg er stadig færdig med kemoterapien omkring påske. Derefter går der ca. 4 uger før jeg kan begynde min strålebehandling. og når strålebehandlingen så er overstået har jeg sommerferie - tror jeg nok. Cool nok for så får jeg sommerferien til lige at komme op i gear igen, måske begynde at træne igen og ligesom komme mig over det helt sindsyge lange forløb, jeg skal igennem. Der er dog lys for enden af tunnelen - og det blænder af helvede til!!!!

Rock on!!

1 kommentar:

  1. Hej Morten

    Vi har fundet din blog...Vi følger lidt med på side linien og synes at det er super stærkt af din at have en blog. Jeg har en lille hilsen med billeder til dig fra farmor, så du må gerne skrive med mail adresse...

    kh Majken

    SvarSlet